Colegiul Economic va fi MODERNIZAT cu fonduri europene

Colegiul Economic va fi MODERNIZAT cu fonduri europene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” va fi modernizat prin intermediul unei finanţări europene. Contractul de finanţare, în valoare de 1.068.703, va fi semnat, astăzi, 17 octombrie, de către primarul municipiului Galaţi, Marius Stan. Finanţarea nerambursabilă este în valoare de aproximativ 974.000 de lei, iar restul este contribuţia Primăriei.

„Prin semnarea acestui nou contract, mai facem un pas important pe calea modernizării infrastructurii şcolare din Galaţi. Şi nu oricum, ci prin atragerea de fonduri europene. În ultimii doi ani am făcut investiţii semnificative în infrastructura de învăţământ, atât din fonduri proprii, cât şi cu finanţare europeană sau de la Banca Mondială. Eforturile noastre nu se vor opri aici. Vom continua să facem proiecte pentru a atrage fonduri europene cu care să modernizăm reţeaua şcolară din Galaţi, la fel cum vom continua să investim şi de la bugetul local pentru a putea să reabilităm şi modernizăm, în etape, toate unităţile de învăţământ din oraş”, a declarat primarul Marius Stan.

Reabilitarea Colegiului va însemna înlocuirea acoperişului, a tâmplăriei interioare, a instalaţiilor termice şi sanitare, a lambriurilor din sălile de clasă şi de pe holuri, a instalaţiei electrice şi modernizarea grupurilor sanitare.

Proiectul de reabilitare a Colegiului Economic ”Virgil Madgearu” are ca termen-limită de finalizare data de 15 august 2015.

Citit 2782 ori Ultima modificare Vineri, 17 Octombrie 2014 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.