ACCIDENT SPECTACULOS pe Brăilei: A intrat cu MAŞINA în DOUĂ CHIOŞCURI şi a scăpat NEVĂTĂMAT

ACCIDENT SPECTACULOS pe Brăilei: A intrat cu MAŞINA în DOUĂ CHIOŞCURI şi a scăpat NEVĂTĂMAT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accident spectaculos, duminică noaptea, pe strada Brăilei, în apropiere de Spitalul Judeţean „Sf. Apostol Andrei”. Şoferul unui autoturism Ford a pierdut controlul asupra volanului, după ce, susţine el, şoferul unui bolid de lux i-a tăiat calea. Şoferul Fordului a tras de volan şi a ajuns cu maşina pe trotuar, oprindu-se într-un chioşc metalic de difuzare a presei şi într-o papetărie, ambele situate chiar în faţa farmaciei cu program non-stop. Atât chioşcul metalic, cât şi papetăria au fost avariate.

„Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, ne-a comunicat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. Şoferul autoturismului Ford va fi nevoit să-şi repare maşina, dar va plăti şi repararea chioşcului de ziare şi a papetăriei distruse.

Un accident la fel de spectaculos a avut loc joi seară, când un şofer al unui Audi Q7 a reuşit să rupă un stâlp de beton.

Impactul deosebit de violent, soldat cu ruperea stâlpului de beton de la rețeaua de electrificare, a avut loc joi după-amiază, din cauza unui șofer vitezoman.  În vârstă de numai 20 de ani, conducătorul auto al bolidului Audi Q7 a pierdut controlul volanului la intersecția străzilor Domnească cu Prundului și a zburat de pe carosabil direct într-un stâlp pe care l-a rupt. Nici mașina de lux nu a scăpat prea ușor, ea fiind serios avariată, dar, din fericire, nicio persoană aflată în autoturism sau pe trotuar nu a fost rănită. Un echipaj de poliție a ajuns la fața locului pentru a constata cele întâmplate, șoferul urmând, cel mai probabil, să fie obligat la plata reparațiilor stâlpului care a ajuns pe mijlocul carosabilului.

 

Citit 5814 ori Ultima modificare Luni, 20 Octombrie 2014 20:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.