UPDATE/ Femei lovite pe TRECEREA DE PIETONI. Unul dintre şoferi A FUGIT de la locul faptei

UPDATE/ Femei lovite pe TRECEREA DE PIETONI. Unul dintre şoferi A FUGIT de la locul faptei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ Poliţiştii gălăţeni au reuşit să-l identifice pe şoferul care a provocat accidentul de marţi dimineaţă, 21 octombrie, pe strada Basarabiei, în faţa Ecosal. Şoferul căutat, care conducea un BMW, nu i-a acordat unei femei în vârstă de 35 de ani prioritate, accidentând-o chiar pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la locul accidentului.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, care în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate au identificat autoturismul în cauză pe strada Nae Leonard şi au stabilit că bănuit de comiterea accidentului ar fi un bărbat de 28 ani, din municipiul Bacău, care nu posedă permis de conducere”, ne-a explicat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.


O femeie în vârstă de 35 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a petrecut pe strada Basarabiei, în faţa Ecosal. Şoferul unui autoturism BMW nu i-a acordat prioritate femeii şi a accidentat-o. Şoferul vinovat a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei, abandonându-şi ulterior maşina pe o stradă din zonă. În urma impactului, gălăţeanca a fost accidentată uşor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Rutieră, care fac cercetări în vederea identificării şoferului vinovat şi tragerea lui la răspundere.

Un alt accident asemănător s-ar produs tot în cursul zilei de marţi. O gălăţeancă de 69 de ani a fost rănită, după ce o şoferiţă nu i-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat pe un marcaj pietonal de pe strada Brăilei, loc ales de sexagenară pentru a traversa în siguranţă, Şoferiţa, o gălăţeancă de 59 de ani, nu a oprit la timp şi a lovit-o uşor pe femeie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

CITEŞTE ŞI: De ce sunt aşa de multe ACCIDENTE PE ZEBRĂ la Galaţi (FOTO)

Citit 3155 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Octombrie 2014 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.