MANUALELE pentru clasele I şi a II-a NU AJUNG ÎN ŞCOLI mai devreme de 1 decembrie. VEZI ce edituri preferă dascălii gălăţeni

MANUALELE pentru clasele I şi a II-a NU AJUNG ÎN ŞCOLI mai devreme de 1 decembrie. VEZI ce edituri preferă dascălii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform informaţiilor primite de la inspectoarea general-adjunctă Diamanta Bulai, manualele pentru clasele I şi a II-a vor ajunge în şcoli cel mai devreme pe 1 decembrie. "Învăţătorii pot folosi la clasă formatul pdf pe care-l găsesc pe site-ul www.manuale.edu.ro", susţine adjuncta ISJ. Aceasta a mai declarat că şcolile au trimis deja comenzile care vor ajunge la Ministerul Educaţiei şi apoi la edituri. "Sunt în jur de 25.000 de cărţi comandate pentru clasa I şi a II-a, la matematică, limba română şi limba engleză".

La matematică de clasa I, cele mai multe comenzi s-au făcut pentru SC Art SRL, urmată de CD Press şi Intuitext. La clasa a II-a, la matematică, cei mai mulţi dintre învăţătorii gălăţeni au optat pentru Intuitext, apoi pentru SC Art SRL şi pentru CD Press.

La comunicare în limba română la clasa a II-a, cele mai multe comenzi s-au făcut pentru manualul de la SC Art SRL, urmat de Intuitext şi de CD Press.

La limba engleză, preferate la ambele clase au fost manualele de la SC Uniscan Grup Educaţional.

CITEŞTE ŞI: Matematica DONATORILOR DE ORGANE la clasa I

Citit 1097 ori Ultima modificare Marți, 28 Octombrie 2014 20:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.