O gălăţeancă a fost găsită MOARTĂ ÎN CASĂ/ Vecinii spun că femeia A DECEDAT DIN CAUZA FRIGULUI
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

O gălăţeancă a fost găsită MOARTĂ ÎN CASĂ/ Vecinii spun că femeia A DECEDAT DIN CAUZA FRIGULUI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O bătrână de 84 de ani a fost găsită fără viaţă în propria casă. Îngrijoraţi de faptul că nu o mai văzuseră de două zile, vecinii au forţat miercuri dimineaţă uşa apartamentului din blocul P12 (Faleză- n.r.) şi au descoperit cadavrul femeii. Oamenii din bloc sunt convinşi că decesul a fost cauzat de temperaturile scăzute din timpul nopţilor trecute.

"Asociaţia 101, al cărei administrator sunt, nu mai are datorii către Apaterm sau către alţi furnizori de servicii de cel puţin zece ani. Cu toate acestea, nu am primit deloc căldură luna aceasta. Aici locuiesc mulţi oameni în vârstă care sunt mai sensibili la frig. Nu se poate aşa ceva!", ne-a spus Florin Chertic, administratorul asociaţiei.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al SC Apaterm SA Galaţi, Mihai Costache, ne-a confirmat faptul că Asociaţia 101 este una dintre asociaţiile gălăţene fără datorii către furnizorul de agent termic. "Cu toate acestea, la Apaterm nu am primit nicio solicitare scrisă din partea Asociaţiei 101, în care să ni se solicite livrarea de agent termic", ne-a declarat Mihai Costache.

Din spusele oamenilor, femeia nu avea copii sau alte rude care să o viziteze. Cadavrul a fost ridicat de angajaţii Serviciului de Medicină Legală Galaţi, care urmează să stabilească cauza exactă a decesului.

Citeşte şi: Gălăţenii, LĂSAŢI ÎN FRIG de autorităţi! 60.000 de apartamente, FĂRĂ CĂLDURĂ

Citit 3079 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Octombrie 2014 12:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.