Hoţul după gratii, victima necunoscută! Poliţiştii gălăţeni CAUTĂ o femeie care a fost JEFUITĂ de un TÂLHAR ÎN SERIE

Hoţul după gratii, victima necunoscută! Poliţiştii gălăţeni CAUTĂ o femeie care a fost JEFUITĂ de un TÂLHAR ÎN SERIE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Femeia a cărei identitate este un mister a fost atacată în dimineaţa zilei de 26 septembrie, în centrul Galaţiului


Un caz mai puţin obişnuit se află în prezent pe masa poliţiştilor gălăţeni. Aceştia se chinuie să dea de urma unei femei care a fost jefuită de bijuterii de un individ ce se află acum în arest. Tâlhăria care a dus la acestă situaţie ar fi avut loc pe 26 septembrie, în jurul orei 9,30, pe strada Alexandru Lăpuşneanu, şi a ajuns la cunoştinţa poliţiştilor nu în urma plângerii victimei, cum se întâmplă de obicei, ci datorită faptului că hoţul a avut ghinionul să dea nas în nas cu o patrulă, la scurt timp după atac. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost legitimat pe loc şi percheziţionat, asupra lui find găsite mai multe bijuterii. Individul a recunoscut că le furase de la o femeie, cu puţin timp în urmă, mărturisire care l-a trimis în faţa ofiţerilor de la Municipiu, care aveau deja în lucru alte două fapte comise în mod asemănător, cu doar două zile înainte şi pentru care victimele depuseseră reclamaţii.

"S-a stabilit că tânărul este bănuit de comiterea a încă două fapte similare, comise în zilele de 24 şi 25 septembrie, când, prin smulgere, a deposedat două femei de bijuteriile pe care le purtau la gât, creând un prejudiciu de aproximativ 1.700 lei", precizează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, dar nici până la această dată femeia care se presupune că a fost atacată de 26 septembrie nu a dat vreun semn de viaţă. Poliţiştii spun că aceasta se poate adresa la orice secţie din municipiu, pentru a putea fi demarate procedurile de recuperare a bijuteriilor.

CITEŞTE ŞI: ALARMANT/ Tot mai multe tâlhării, violuri şi agresiuni pe străzile Galaţiului

Citit 1663 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Octombrie 2014 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.