Caloriferele gălăţenilor vor fi din nou CALDE. Electrocentrale a reuşit să remedieze avaria

Caloriferele gălăţenilor vor fi din nou CALDE. Electrocentrale a reuşit să remedieze avaria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ Potrivit Biroului de Presă al Apaterm, Electrocentrale a reuşit să remedieze avaria înainte de miezul nopţii trecute, iar în jurul orei 2,00 s-a putut relua distribuţia agentului termic în sistem centralizat în municipiul Galaţi. Să sperăm că nu vor mai apărea defecţiuni care să lase oraşul în frig.


În urma unei avarii apărute în această seară la Electrocentrale SA Galaţi, caloriferele gălăţenilor se vor răci din nou. Angajaţii societăţii încearcă să repare avaria în cel mai scurt timp. Vom reveni cu amănunte.

Ne încălzim cu promisiuni

Potrivit purtătorului de cuvânt al Apaterm, gălăţenii vor avea căldură în acest weekend, în măsura în care reprezentanţii asociaţiilor de proprietari vor permite accesul în subsolurile blocurilor, pentru deschiderea vanelor. În continuare, reprezentanţii Apaterm susţin că Electrocentrale furnizează doar două treimi din aburul necesar pentru încălzirea Galaţiului. Pe de altă parte, cei de la Electrocentrale se apără, spunând că furnizează exact cantitea de abur solicitată de Apaterm, conformă cu posibilitatea acesteia din urmă de a transforma respectivul abur în căldură.

CITEŞTE ŞI: CĂLDURĂ pentru toţi gălăţenii. PÂNĂ CÂND?

 

Citit 2651 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.