Maşini de gunoi cu mesaje pentru COLECTAREA SELECTIVĂ, de astăzi, pe străzile oraşului

Maşini de gunoi cu mesaje pentru COLECTAREA SELECTIVĂ, de astăzi, pe străzile oraşului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cărţile de colorat, comandate de către Serviciul Public Ecosal, pentru conştientizarea elevilor din clasele 0 şi I cu privire la importanţa colectării selective, au ajuns ieri la Inspectoratul Şcolar Judeţean, iar lunea viitoare, odată cu reînceperea şcolii, vor fi distribuite în şcolile din municipiu şi din judeţ. Totodată, potrivit directorului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, afişele care încurajează colectarea selectivă destinate asociaţiilor de proprietari urmau să ajungă la Primărie marţi după-amiază, iar cel mai probabil miercuri acestea vor ajunge la asociaţii.

„Au fost nişte probleme cu afişele pentru asociaţiile de proprietari, exista o cacofonie în mesaj şi din acest motiv a apărut această întârziere. De mâine (astăzi - n.a.), în schimb, cel mai probabil, afişele vor ajunge la asociaţii, iar maşinile de gunoi, cele care vor putea fi colantate, pentru că trebuie să fie o suprafaţă netedă, vor începe să circule prin Galaţi cu mesajele stabilite”, ne-a declarat directorul Ionuţ Pucheanu.

Costurile campaniei de conştientizare ajunge la aproximativ 11.000 de lei, dintre care 4.107 lei (fără TVA) a costat colantarea şi 6.800 de lei cărţile, afişele şi stickerele pentru coşurile de gunoi.

Citit 3068 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Noiembrie 2014 00:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.