Prezidenţiabilul ACL va ajunge vineri la Galaţi/ Klaus Iohannis, în miting electoral la Casa de Cultură a Sindicatelor
Foto: Foto: Corina Dobre

Prezidenţiabilul ACL va ajunge vineri la Galaţi/ Klaus Iohannis, în miting electoral la Casa de Cultură a Sindicatelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce va vizita Brăila, unde va participa la o întâlnire cu simpatizanţii şi susţinătorii săi, liberalul Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru preşedinţia României, se va afla vineri după-amiază în Galaţi. Potrivit deputatului Victor Paul Dobre, co-preşedintele filialei locale a ACL, primarul oraşului Sibiu va efectua o vizită pe platforma combinatului siderurgic, la ArcelorMittal, iar de la ora 16,15 va participa la un miting electoral, care se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor. „ACL îi invită pe toţi gălăţenii să îl vadă şi să îl audă pe candidatul nostru”, a spus liberalul.

Klaus Iohannis s-a mai aflat în judeţul Galaţi şi în campania electorală dedicată primului tur al prezidenţialelor. Atunci a participat la un miting electoral în municipiul Tecuci, la care au fost prezenţi peste 4.000 de oameni.

Vă reamintim că în judeţul Galaţi, potrivit rezultatelor centralizate la Biroul Electoral Judeţean, Victor Viorel Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC) a câştigat alegerile prezidenţiale cu 122.426 de voturi, reprezentând 48,11 la sută. Pe locul doi s-a clasat Klaus-Werner Iohannis (Alianţa Creştin-Liberală PNL-PDL) cu 63.543 de voturi, adică 24,97 la sută.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE REZULTATUL PREZIDENŢIALELOR 2014, TURUL I, la Galaţi, AICI ==>> http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/60391-galati-viata-libera-cotidian-ponta-si-iohannis-au-ramas-in-cursa-pentru-presedintie-cand-vor-alea-loc-alegerile-pentru-turul-doi

Citit 3963 ori Ultima modificare Joi, 06 Noiembrie 2014 01:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.