O femeie a fost LOVITĂ PE ZEBRĂ de un taximetrist neatent. Victima a fost transportată la SPITAL

O femeie a fost LOVITĂ PE ZEBRĂ de un taximetrist neatent. Victima a fost transportată la SPITAL
Sursa foto: GSDG
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc în această după-amiază, la intersecţia străzilor 1 decembrie 1918 şi Aurel Vlaicu. Din câte se pare, şoferul unui taxi nu a acordat prioritate unei femei în vârstă de 37 de ani care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal şi a lovit-o.

Tânăra a suferit leziuni şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanţa sosită la faţa locului, fiind ulterior dusă la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, taximetristul, în vârstă de 52 de ani, riscând să rămână fără permisul de conducere.

Numărul accidentelor petrecute în Galaţi pe trecerile de pietoni a ajuns, de la începutul acestui an, la nu mai puţin de 42, de multe ori vina fiind împărţită între victime, care adesea se aruncă pe marcaje ca şi cum acestea ar fi protejate de ziduri invizibile, şi şoferii care nu încetinesc, considerând că a merge pe carosabil reprezintă un caz de prioritate absolută. Acestor două mari cauze, care fie împreună, fie separat duc la producerea de evenimente rutiere destul de frecvent, li s-ar mai adăuga una, care, însă, nu îi absolvă nici pe pietoni, nici pe şoferi de răspundere: amplasarea marcajelor pietonale în zone greu vizibile pentru conducătorii auto, unde pietonii nu sunt protejaţi sau în locuri unde este imposibilă acordarea de prioritate fără crearea unor ambuteiaje. "Viaţa liberă" a relatat recent de ce sunt aşa de multe ACCIDENTE PE ZEBRĂ la Galaţi ==>> http://www.viata-libera.ro/societate/59953-galati-viata-libera-cotidian-treceri-de-pietoni-zebre-accidente-trafic.

Citit 1970 ori Ultima modificare Marți, 11 Noiembrie 2014 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.