Prinşi la FURAT DE LEMNE în livada Seromgal (VIDEO)

Prinşi la FURAT DE LEMNE în livada Seromgal (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În timpul unei patrulări prin zona Fileşti, poliţiştii locali de la Intervenţie Rapidă au sesizat că cinci persoane (o femeie şi patru bărbaţi) tăiau copaci din livada Seromgal. Oamenii legii au constatat că materialul lemnos rezultat în urma tăierii copacilor era încărcat în trei atelaje hipo. La vederea poliţiştilor locali, cele cinci persoane s-au urcat în căruţe şi au încercat să fugă de la faţa locului, fiind urmăriţi de oamenii legii.

În urma verificărilor făcute, poliţiştii locali au aflat că cei cinci sunt H. S., de 37 de ani, şi D. C., de 25 de ani, domiciliaţi în comuna Smârdan, M. C., de 35 de ani, A. V., de 39 de ani, şi S. M., de 29 de ani, din Galaţi. Cei cinci şi o parte din bunurile găsite în atelaje, pe lângă trunchiurile de copaci, respectiv, două topoare, două bidoane cu benzină şi un lanţ de drujbă, au ajuns la Secţia 4 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

Cele trei căruţe, conţinând fiecare aproximativ 400 kilograme de material lemnos, au fost lăsate în custodie, pe bază de proces-verbal la SC Ecosal SA. Acesta este primul caz de acest gen de anul acesta, iar poliţişti locali vor continua monitorizarea zonei.

Citeşte şi: Reţeua electrică de la Seromgal, distrusă de hoţii de fier vechi

Citit 1623 ori Ultima modificare Marți, 11 Noiembrie 2014 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.