Cum a reuşit o PROSTITUATĂ din judeţul Galaţi să ÎNCALCE LEGEA fără să plătească nicio AMENDĂ

Cum a reuşit o PROSTITUATĂ din judeţul Galaţi să ÎNCALCE LEGEA fără să plătească nicio AMENDĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tânără din Tecuci s-a ales cu un dosar penal de toată frumuseţea după ce a furat identitatea surorii ei pentru a scăpa de amenzi. Fata, în vârstă de 17 ani, a fost săltată de jandarmi, împreună cu mai multe femei care se prostituau în zona căii ferate Canton Dima din Tecuci.

Ceea ce a deosebit-o pe minoră de celelalte "surate" era un munte de amenzi aplicate pentru practicarea celei mai vechi meserii din lume. Ea a fost dusă la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, ocazie cu care oamenii legi şi-au dat seama că, de fiecare dată când primea câte o amendă, fata dădea numele şi datele surorii ei mai mari cu şase ani.

"Jandarmii aveau deja în atenţie o sesizare făcută de sora minorei, care reclama faptul că persoane necunoscute se folosesc de identitatea ei, aspect descoperit în momentul în care i-au fost aduse la cunoştinţă, spre luare în debit, procesele verbale de sancţiune contravenţională", explică plt.maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. În aceste condiţii, tânăra prostituată a trecut de faza unei simple amenzi şi s-a ales cu dosar penal pentru fals privind identitatea, ea fiind cercetată în prezent de poliţiştii tecuceni.

 

Citit 2132 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Noiembrie 2014 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.