UMILIŢI, pe munca lor/ Zeci de gălăţeni, ţinuţi ORE ÎN ŞIR în ploaie şi vânt
Foto: Foto Corina Dobre

UMILIŢI, pe munca lor/ Zeci de gălăţeni, ţinuţi ORE ÎN ŞIR în ploaie şi vânt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câteva zeci de gălăţeni, membri ai unor secţii de votare din Galaţi, au fost obligaţi, joi, să îndure ploaia şi frigul pentru a-şi putea încasa indemnizaţiile prevăzute de stat pentru munca depusă cu ocazia alegerilor prezidenţiale.

Chiar dacă plata acestora era programată să înceapă joi, la ora 12.00, unii dintre membrii secţiilor de votare au ajuns la Prefectură încă de la ora 8.00. Aşa se face că în jurul orei 11,00, la intrarea secundară a Instituţiei Prefectului aşteptau la coadă, în ploaie şi vânt, câteva zeci de persoane, pe care nimeni nu s-a gândit să le poftească în incinta instituţiei, având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile.

 

 

"Ne ţin afară, în ploaie şi vânt, ne lasă să răcim şi să ne îmbolnăvim, pentru că am făcut un serviciu Guvernului", ni s-a plâns unul dintre gălăţenii care aştepta la coadă. În asentimentul său au fost şi ceilalţi oameni, care tremurau vizibil de frig.

În urma intervenţiei „Vieţii libere”, membrilor secţiilor de votare li s-a permis accesul în Prefectură, unde au aşteptat să-şi încaseze indemnizaţiile în condiţii decente.

Citit 2083 ori Ultima modificare Joi, 20 Noiembrie 2014 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.