IMPRUDENŢA conducătorilor auto face VICTIME şi pagube materiale în TRAFIC

IMPRUDENŢA conducătorilor auto face VICTIME şi pagube materiale în TRAFIC
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Neatenţia continuă să fie una dintre principalele cauze care conduc la producerea de evenimente rutiere în Galaţi. Trei accidente petrecute la interval de câteva ore vin să demonstreze că unii conducători de vehicule nu sunt atât de pregătiţi cât să nu fie consideraţi pericole în trafic.

Un astfel de caz este cel al unui gălăţean în vârstă de 39 de ani, care, în timp ce se deplasa pe bd. George Coşbuc, nu a păstrat distanţa faţă de o altă maşină care a oprit în faţa lui la semafor. În urma impactului, şoferiţa maşinii lovite, o femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost rănită, iar ambele autoturisme au suferit avarii serioase.

Un alt accident, soldat cu rănirea unui bătrân în vârstă de 79 de ani, a avut loc la Pechea, pe DJ 251. Vinovat ar fi fost un căruţaş în vârstă de 21 de ani, care a schimbat brusc direcţia, lovindu-l pe septuagenarul care mergea din urma lui pe o bicicletă. Victima a fost rănită serios şi adusă la Spitalul de Urgenţă.

La aceeaşi unitate medicală avea să ajungă, câteva ore mai târziu, şi o şoferiţă în vârstă de 33 de ani din Vânători, care, pentru că a condus cu o viteză nepermis e mare în condiţii de ploaie, a derapat şi s-a răsturnat în afara carosabilului, oprindu-se într-un copac. Femeia a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale.

În cele trei cazuri, poliţiştii rutieri au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, pagubele materiale urmând să fie acoperite, după caz, de vinovaţi sau de firmele de asigurări.

Citit 1476 ori Ultima modificare Joi, 20 Noiembrie 2014 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.