Patru zile de SPECTACOLE/ Programul complet al SERBĂRILOR GALAŢIULUI 2014

Patru zile de SPECTACOLE/ Programul complet al SERBĂRILOR GALAŢIULUI 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Proconsul, Matteo, Taxi, Anna Lesko, Vunk, Oana Radu, Corina, Constantin Enceanu şi Gheorghe Zamfir sunt doar câteva dintre vedetele care vor concerta pentru gălăţeni * Spectacolele vor avea loc atât la Casa de Cultură a Sindicatelor, cât şi la Galaţi Shopping City


Gălăţeni, pregătiţi-vă agenda de distracţie pentru săptămâna viitoare! Primăria a făcut public mult-aşteptatul program al Serbărilor Galaţiului 2014. Manifestările sunt organizate de municipalitate, Consiliului Local Galaţi, Centrul Cultural ”Dunărea de Jos”, partenerul principal al evenimentului fiind Galaţi Shopping City. Ca să nu vă mai ţinem pe jar, iată desfăşurătorul concertelor.

Vineri, 28 noiembrie

Serbările Galaţiului iau startul pe 28 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, când, la ora 12,00, are loc deschiderea Târgului de Sfântul Andrei. La ora 18,00, sunteţi invitaţi la un concert de muzică populară susţinut de Ansamblul ”Doina Covurluiului”.

Dacă nu vă place prea mult folclorul, atunci mergeţi la Galaţi Shopping City, unde, de la ora 19,00, va cânta Oana Radu - cunoscută de la „Vocea României”. De la ora 20,00, urcă pe scenă Corina, iar de la ora 21,00 va concerta trupa Proconsul.

Sâmbătă, 29 noiembrie

Ziua de sâmbătă, 29 noiembrie, are în program, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Târgul Sfântului Andrei şi, de la ora 18,00, ca şi în seara precedentă, un concert de muzică populară susţinut de Ansamblul ”Doina Covurluiului”.

Distracţia vă aşteaptă şi la Galaţi Shopping City. De la ora 19,00, este programat concertul Like Chocolate. O oră mai târziu vă va invita la dans Matteo. Ultimii pe scenă vor fi, de la ora 21,00, membrii trupei Taxi.

Duminică, 30 noiembrie

Târgul de Sfântul Andrei continuă la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar de la ora 18,00 avem concertul de muzică populară susţinut de Ansamblul ”Doina Covurluiului”, care-i va acompania pe cunoscuţii interpreţi Cristina Gheorghiu şi Constantin Enceanu.

Tot pe 30 noiembrie, la Galaţi Shopping City, de la ora 19,00, urcă pe scenă, în concert, F. Charm. Domnilor, n-o rataţi, de la ora 20,00, pe senzuala Anna Lesko, care vă va cuceri cu farmecul şi frumuseţea ei. De la 21,00 este programat concertul trupei Vunk.

Luni, 1 decembrie

Cum Ziua Naţională pică într-o zi de luni, deci avem weekend prelungit, este timp suficient pentru o nouă distracţie. La Sindicate ştiţi deja ce se întâmplă - Târgul Sfântului Andrei - şi, de la ora 18,00, concert de muzică populară susţinut de Ansamblul ”Doina Covurluiului”. La Galaţi Shopping City, de la ora 20,00, este concert extraordinar de Ziua Naţională a României susţinut de maestrul Gheorghe Zamfir.

Şi ca să nu fim îngrijoraţi pentru cheltuieli, Primăria ne asigură că întregul program artistic este susţinut integral din sponsorizări, singurele cheltuieli făcute din bani publici fiind pentru asigurarea curentului electric şi salubrizarea domeniului public la manifestările ce vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citeşte şi: Ce pregăteşte Primăria de SERBĂRILE GALAŢIULUI

Citit 19821 ori Ultima modificare Joi, 20 Noiembrie 2014 20:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.