Klaus Iohannis, VALIDAT de CCR ca preşedinte al României

Klaus Iohannis, VALIDAT de CCR ca preşedinte al României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea Constituţională a adoptat, vineri, hotărârile de validare a rezultatului alegerilor prezidenţiale şi a alegerii lui Klaus Iohannis funcţia de preşedinte al României, iar la ceremonia solemnă de validare au participat preşedintele ales şi preşedintele în funcţie, Traian Băsescu.

Klaus Iohannis mai face un pas către Cotroceni. Preşedintele ales al României a fost validat, vineri, de Curtea Constituţională. La ceremonia de învestitură care s-a desfăşurat la sediul Curţii a participat şi preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu. "Scorul pe care l-aţi înregistrat arată că las moştenire o ţară care are opţiuni de dreapta sau de centru-dreapta", i-a transmis Băsescu preşedintelui ales, Klaus Iohannis.

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a citit actul de validare a rezultatului alegerilor, un exemplar fiindu-i înmânat apoi preşedintelui ales.

Anterior, Curtea Constituţională a adoptat, în unanimitate, două hotărâri, una pentru validarea rezultatului alegerilor prezidenţiale, iar cea de a doua pentru validarea alegerii în funcţia de preşedinte a lui Klaus Iohannis.

 

Citit 876 ori Ultima modificare Vineri, 21 Noiembrie 2014 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.