Vom avea din nou DEFILARE DE TORŢE de Ziua Naţională a României (VIDEO)

Vom avea din nou DEFILARE DE TORŢE de Ziua Naţională a României (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prefectura Galaţi, în colaborare cu Garnizoana Galaţi, organizează şi în acest an manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, sărbătorită pe 1 decembrie.

Manifestările vor debuta la ora 11.00, la Catedrala Arhiepiscopală, cu imnul religios Te Deum, urmat de un ceremonial militar şi religios la Mausoleul Eroilor din Cimitirul "Eternitatea", care va începe la ora 12.00. De la ora 14.00, pe esplanada Prefecturii, vor avea loc un ceremonial cu paradă militară şi exerciţii demonstrative de intervenţie în situaţii deosebite. La exerciţiul demonstrativ vor participa Inspectoratul de Poliţie - Serviciul de Intervenţie Rapidă, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă - SMURD, Poliţia Locală, iar parada militară va fi asigurată de Batalionul 284 Tancuri, Batalionul 300 Infanterie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Serviciul Poliţiei de Frontieră.

Ziua se va încheia cu defilarea cu torţe, care va începe de la ora 18.00, pe traseul Inelul de Rocadă (Ţiglina I) - strada Brăilei - Palatul de Justiţie - strada Regiment 11 Siret - Parcul Viva.

Iată cum a fost în 2012:

 

Citit 1720 ori Ultima modificare Duminică, 23 Noiembrie 2014 11:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.