Astăzi este Ziua împotriva Violenţei asupra Femeilor

Astăzi este Ziua împotriva Violenţei asupra Femeilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victimizate de cele mai multe ori în familie, ţinte ale abuzurilor partenerilor de viaţă şi chiar ale copiilor ajunşi la maturitate, femeile constituie, în aceste zile, obiectul unei campanii speciale dedicate lor şi fenomenului care afectează profund societatea românească.

Prin campania "16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii", care începe astăzi la nivel naţional şi se va derula până pe 10 decembrie, autorităţile implicate în combaterea acestui fenomen se vor concentra pe educarea populaţiei cu scopul de a reduce impactul negativ al violenţei asupra copiilor, martori în multe cazuri ale conflictelor dintre părinţi.

"Campania se desfăşoară în zonele rurale ale judeţului Galaţi identificate cu risc ridicat de comitere a unor fapte violente, dar şi în municipiile Galaţi şi Tecuci. Pe tot parcursul campaniei vor fi desfăşurate acţiuni care să promoveze conceptul de „familie sănătoasă”", a subliniat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Campania prevede împărţirea de materiale educative şi întâlniri cu grupuri-ţintă.

Citit 869 ori Ultima modificare Marți, 25 Noiembrie 2014 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.