Săracii Galaţiului PRIMESC hrană rece, pentru zilele de Sf. Andrei şi 1 Decembrie

Săracii Galaţiului PRIMESC hrană rece, pentru zilele de Sf. Andrei şi 1 Decembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei aproape 755 de gălăţeni care primesc zilnic mâncare caldă de la Cantina de Ajutor Social, vor primi alimente în plus pentru zilele de Sf. Andrei şi 1 Decembrie. „Sărbătorile de iarnă încep la Galaţi cu ziua Sf. Andrei, patronului spiritual al oraşului. Pentru a aduce această mare sărbătoare şi în casele celor mai necăjiţi cetăţeni, le-am pregătit hrană rece, ca să-şi gătească acasă ceea ce vor”, ne-a spus Picu Apostol Roman, directorul Cantinei de Ajutor Social.

Fiecare persoană va primi trei pâini, un kilogram de copănele de pui, trei pungi cu paste făinoase, doi litri de ulei, o conservă cu mazăre, o conservă cu carne, un compot, lapte praf şi două cornuri cu cacao. Cum în zilele cuprinse între 29 noiembrie şi 1 decembrie nu se lucrează, mâncarea caldă va reveni pe mesele asistaţilor sociali de pe 2 decembrie.

Ca în fiecare an, şi în apropierea Crăciunului, familiile necăjite din Galaţi vor primi de la Cantină produse din carne şi, mai ales, dulciuri, având în vedere faptul că 75 la sută dintre persoanele asistate sunt copii.

Citeşte şi: Tot ce trebuie să ştii despre haosul TICHETELOR ALIMENTARE de la UE

Citit 1063 ori Ultima modificare Joi, 27 Noiembrie 2014 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.