Manifestări şi restricţii de TRAFIC: Exerciţii demonstrative cu OSTATICI de 1 Decembrie

Manifestări şi restricţii de TRAFIC: Exerciţii demonstrative cu OSTATICI de 1 Decembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce zone trebuie să evite şoferii


Prefectura Galaţi, în colaborare cu Garnizoana Galaţi, organizează şi în acest an manifestări dedicate Zilei Naţionale a României. Programul debutează luni, la ora 11.00, cu slujba de la Catedrala Arhiepiscopală, urmată, la 12.00, de ceremonialul militar şi religios, cu depunere de coroane la Mausoleul Eroilor din Cimitirul „Eternitatea”.

Dacă slujba şi depunerea de coroane nu vor fi suficiente să-i emoţioneze pe gălăţeni, aceştia sunt aşteptaţi, pentru câteva clipe de adrenalină, la ora 14.00, pe esplanada Prefecturii, unde vor avea loc exerciţii demonstrative în situaţii deosebite şi parada militară şi a mijloacelor de intervenţie.

Citeşte şi: "Viaţa liberă" te invită să fii patriot/ Scrie-i României!

"Grupa Antiteroristă din cadrul Jandarmeriei gălăţene va prezenta un exerciţiu demonstrativ vizând o situaţie ipotetică de atac asupra unei maşini de transport valori, cu eliberarea ostaticilor, inclusiv coborârea în rapel de pe clădirea Prefecturii, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va simula un accident de circulaţie, cu descarcerarea victimelor şi acordarea ajutorului medical de către SMURD, urmată de stingerea incendiului provocat de coliziune. În exerciţii, se va folosi armament specific structurilor antiteroriste - pistoale mitralieră, puşti cu lunetă, petarde de exerciţiu şi petarde fumigene", arată un comunicat al Prefecturii Galaţi.

Ziua se va încheia cu defilarea cu torţe, simbol al retragerii învingătorilor de pe câmpul de luptă. De la ora 18.00, 80 de militari din Garnizoana Galaţi, însoţiţi de Fanfara Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, vor defila pe traseul Inelul de Rocadă (Ţiglina I) - strada Brăilei - Palatul de Justiţie - strada Regiment 11 Siret - Parc Viva.

Unde şi în ce interval orar vor fi restricţii

Potrivit Primăria Galaţi, traficul va fi complet închis luni, 1 decembrie, pe strada Domnească, pe segmentul cuprins între străzile Brăilei şi Gării, în intervalul orar 13.00 - 16.00, dar şi pe străzile Brăilei (între Inelul de Rocadă şi Palatul de Justiţie) şi Prelungirea George Coşbuc (între Palatul de Justiţie şi Faleză), în intervalul orar 17.45 - 19.30.

Citeşte şi: PROGRAMUL următoarelor trei zile de SĂRBĂTOARE, la Galaţi

Citit 1907 ori Ultima modificare Joi, 27 Noiembrie 2014 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.