PROGRAMUL SERBĂRILOR GALAŢIULUI: Unde şi la ce oră au loc SPECTACOLELE

PROGRAMUL SERBĂRILOR GALAŢIULUI: Unde şi la ce oră au loc SPECTACOLELE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Spectacole susţinute de Proconsul, Vunk, Anna Lesko, Taxi, Gheorghe Zamfir şi Mioara Velicu


Concertele din cele patru zile dedicate Serbărilor Galaţiului şi Zilei României se vor desfăşura, anul acesta, în două locuri, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde pot merge împătimiţii de folclor, şi la Galaţi Shopping City, unde vor veni trupe şi vedete pentru toate gusturile.

Astăzi, 28 noiembrie

Astăzi, 28 noiembrie, începând cu ora 18,00, în cadrul Târgului meşterilor populari de la Casa de Cultură a Sindicatelor, ansamblul "Doina Covurluiului" va da startul concertelor.

La ora 19,00, distracţia se va muta la Galaţi Shopping City, unde va cânta Oana Radu - cunoscută de la „Vocea României”, urmată, o oră mai târziu, de Corina. Băieţii de la Proconsul vor urca pe scenă la ora 21,00.

Sâmbătă, 29 noiembrie

"Doina Covurluiului" va încălzi atmosfera cu ritmuri de dans popular şi sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 18,00, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, apoi o va acompania pe îndrăgita solistă Cristina Gheorghiu.

De la ora 19,00, gălăţenii sunt aşteptaţi la concertele de la Shopping City, unde este programat show-ul trupei Like Chocolate. O oră mai târziu, Matteo vă va invita la dans. Ultimii pe scenă vor fi, de la ora 21,00, membrii trupei Taxi, care îi vor salva pe gălăţeni de frigul de afară cântând live hituri precum "Criogenia salvează România", "Trag un claxon", "Noi cu cine votăm", "Te caut în toate femeile" sau "Cele două cuvinte".

Duminică, 30 noiembrie

Duminică, Târgul de Sfântul Andrei continuă la Casa de Cultură a Sindicatelor. De la ora 18,00, în cadrul concertului de muzică populară, va urca pe scenă focoasa moldoveancă Mioara Velicu, acompaniată de ”Doina Covurluiului”.

Tot pe 30 noiembrie, la Galaţi Shopping City, de la ora 19,00, respectiv, 20,00, vor veni în concert F. Charm şi senzuala Anna Lesko. De la 21,00 se dezleagă muzica rock, când "se vor face auziţi" membrii trupei Vunk.

Luni, 1 decembrie

Pentru că aşa petrec oamenii buni, de sâmbătă până luni, vom avea distracţie şi pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională. Cei care n-au ajuns în niciuna din cele trei zile de weekend la concertul cu "Doina Covurluiului" pot face acest lucru luni, de la ora 19,00, ca să le meargă bine toată săptămâna. Sunt programate şi concerte cu Constantin Enceanu şi Cristian Pomohaci, care ne va alinta cu atmosfera de sărbătoare a colindelor.

La Galaţi Shopping City, de la ora 20,00, va începe un concert extraordinar de Ziua Naţională a României, care va avea un singur cap de afiş, maestrul Gheorghe Zamfir, ambasadorul românismului pe toate meridianele.

Citeşte şi: Se INAUGUREAZĂ Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine

Citit 3996 ori Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 09:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.