În ATENŢIA abonaţilor „Vieţii libere”: Poşta Română NU MAI DISTRIBUIE ZIARE sâmbăta

În ATENŢIA abonaţilor „Vieţii libere”: Poşta Română NU MAI DISTRIBUIE ZIARE sâmbăta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca urmare a unei decizii luate la nivel naţional, Poşta Română nu mai distribuie în zilele de weekend niciun fel de publicaţii, începând cu 1 noiembrie 2014. „Viaţa liberă” a făcut numeroase demersuri pentru ca ziarul să ajungă la cititori şi în zilele de sâmbătă însă, din păcate, de la 1 decembrie nu mai avem soluţii. Ca urmare, ediţiile de sâmbătă ale ziarului vor ajunge la abonaţi lunea.

Există şi varianta de rezervă (valabilă doar pentru persoanele care locuiesc în oraşul Galaţi), ca abonamentul să fie făcut direct la chioşc, situaţie în care preţul plătit per exemplar este cu circa 35 la sută mai mic decât cel de copertă, însă abonatul trebuie, în acest caz, să-şi ridice ziarul personal, de la chioşcul respectiv.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate, însă vrem să vă asigurăm că am făcut tot ceea ce era omeneşte posibil pentru a nu se ajunge aici. În acest moment, nu avem nicio variantă viabilă economic şi/sau logistic pentru a rezolva această problemă, cu care se confruntă toată presa din România.

Citit 2322 ori Ultima modificare Joi, 04 Decembrie 2014 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.