UPDATE/ TREI MORŢI, dintre care un copil de şapte ani, în TRAGICUL ACCIDENT de la Tecuci
Foto: Sursa foto: Tecuceanul

UPDATE/ TREI MORŢI, dintre care un copil de şapte ani, în TRAGICUL ACCIDENT de la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE/ Bilanţul victimelor rezultate în urma tragicului accident rutier petrecut duminică după amiază pe Drumul European 581 s-a modificat. După ce TIR-ul a fost ridicat de la faţa locului, poliţiştii au descoperit că în autoturismul lovit erau trei persoane, dintre care un copil de şapte ani. În urma anchetei făcute la faţa locului, poliţiştii au stabilit cum s-a petrecut accidentul „Şoferul unui autoturism marca Volkswagen, la ieşirea în DE 581 dinspre strada Gheorghe Petraşcu, nu a respectat indicaţia indicatorului stop şi nu a acordat prioritate unui TIR. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu TIR-ul”, ne-a explicat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. Un alt autoturism, care circula în spatele TIR-ului, a fost implicat în incident, deoarece şoferul acestuia nu a păstrat distanţa regulamentară. „În urma incidentului, trei persoane şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre şoferul Volkswagen-ului, în vârstă de 38 de ani, o femeie de 37 de ani şi un copil de şapte ani, din aceeaşi maşină”, a adăugat Aurelian Ropotan. Trei persoane, două în vârstă de 50 de ani şi un copil de 11 ani, din cel de-al treilea autoturism, au suferit leziuni, adulţii fiind transportaţi la Spitalul Municipal din Tecuci, fiind însă în afara oricărui pericol. Cele trei persoane decedate erau din Tecuci şi circulau cu un autoturism înmatriculat în Germania.


 

Grav accident de circulație petrecut duminică seară la intrarea în municipiul Tecuci.  În urma incidentului, în care au fost implicate trei autovehicule, două persoane au decedat, iar alte trei, printre care și un copil, au fost rănite.

Din primele date a reieșit faptul că un autoturism marca Volkswagen a fost lovit în plin de un TIR. ”Șoferul unui autoturism cu numere de Germania, care venea dinspre Cosmești, nu a acordat prioritate unui TIR. Șoferul TIR-ului nu a mai putut evita impactul, iar după coliziune a fost acroșată și o mașină de teren”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

La fața locului a fost nevoie și de prezența celor de la descarcerare pentru că autoturismul Volkswagen a ajuns sub TIR. Cele două persoane din autoturism au decedat. În urma accidentului alte trei persoane, din mașina de teren, au fost rănite și transportate la Spitalul Municipal ”Anton Cincu” din Tecuci.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împejurările în care au avut loc gravul incident.

 

Citit 10199 ori Ultima modificare Luni, 22 Decembrie 2014 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.