Polițiștii de frontieră gălățeni au adus bucurie în sufletele celor nevoiași

Polițiștii de frontieră gălățeni au adus bucurie în sufletele celor nevoiași
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Crăciunul este cea mai importantă sărbătoarea a creştinătăţii şi ar trebui să fie un prilej de bucurie pentru toată lumea. Cum viaţa nu a fost la fel de generoasă pentru toţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi nu au putut rămâne indiferenţi, nici în acest an, la problemele unor familii, mai puţin norocoase, din zona de competenţă.

Astfel, poliţiştii de frontieră au dat dovadă de generozitate şi au contribuit benevol cu diferite sume de bani, iar din banii strânși au fost cumpărate daruri pentru ei defavorizați.

În această campanie s-au implicat și poliţiştii de frontieră gălăţeni, care au încercat să aducă în sufletele celor mici, dar şi celor în vârstă o imensă bucurie prin oferirea de cadouri, cu prilejul Sfintelor Sărbători de iarnă. ”Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, dar şi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oferit unui număr de 80 de bătrâni din Căminul pentru persoane vârstnice ,,Ştefan cel Mare şi Sfânt” Galaţi, dar şi unui număr de 53 copiii unor familii nevoiaşe din comunele Frumuşiţa şi Folteşti, cadouri constând în dulciuri, fructe, sucuri şi jucării”, ne-a explica Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați.

Copiii, vizibil încântaţi, nu au rămas mai prejos şi i-au colindat pe poliţiştii de frontieră și le-au recitat poezii.

Astfel de acțiuni au fost făcute în fiecare an, iar poliţiştii de frontieră au promis că vor face tot posibilul ca să revină în fiecare an la familiile nevoiașe.

Citit 1374 ori Ultima modificare Joi, 25 Decembrie 2014 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.