REVELION la Galaţi la minus 14 grade/ FOCURI DE ARTIFICII pe muzica trupei Phoenix (VIDEO)

REVELION la Galaţi la minus 14 grade/ FOCURI DE ARTIFICII pe muzica trupei Phoenix (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au înfruntat gerul cumplit al nopţii dintre ani pentru a se bucura de Rovelionul organizat de Primăria Galaţi împreună cu Teatrul Muzical "Nae Leonard", în parcarea Galaţi Shopping City. Pentru ei, anul 2014 s-a încheiat pe ritmurile trupei Phoenix, iar 2015 a început în forţă tot cu ritmurile şi versurile legendarei pasări renăscute din propria cenuşă.

Chiar dacă numărul spectatorilor a fost incomparabil mai mic faţă de Revelionul public trecut, aproape de miezul nopţii, în faţa scenei pe care concerta Phoenix, se strânseseră, totuşi, câteva sute de gălăţeni. Ultimele clipe ale anului au fost numărate de gălăţeni împreună cu Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgenţă, dar şi prezentatorul spectacolului, dar nu înainte ca primarul Marius Stan să-şi transmită mesajul: „La mulţi ani, Galaţi! Vă mulţumesc că aţi venit în această noapte, la minus 14 grade, alături de noi! Înseamnă că iubiţi cu adevărat Phoenixul! Mie, personal, un vis din copilărie mi s-a împlinit: să pot sărbători trecerea de la un al la altul alături de Nicu Covaci şi de formaţia sa. Este ceva fantastic! Stimaţi prieteni, aş vrea să vă mulţumesc că ne-aţi suportat atâta timp. Ştiu că a fost un an complicat pentru toată lumea, dar aş vrea să ne bucurăm împreună pentru ce am putut realiza şi să ne dorim un an mai bun decât cel care a fost!”, a urat primarul Marius Stan.

Un show pirotehnic grandios a marcat primele clipe ale Noului An. Focurile de artificii au umplut de strălucire cerul nopţii, armonizându-se cu fondul muzical. Aproape de finalul spectacolului incendiar, piesa The Final Countdown s-a întrerupt brusc, iar gălăţenii au fost îndemnaţi să-şi întoarcă faţa către scenă unde a revenit Phoenix. Ultimele explozii multicolore s-au sincronizat spectaculos cu ritmurile debordante ale piesei „Baba Novac”.

Chiar dacă, după focurile de artificii, numărul spectatorilor s-a rărit la câteva zeci, legendara formaţie a oferit un spectacol de excepţie.

Reamintim că oferta municipalităţii pentru 2015 a fost un Rovelion, adică un spectacol doar cu vedete româneşti: Phoenix, Spitalul de Urgenţă, Zdob şi Zdub, Ro-mania, Andreea Antonescu şi Claudiu Rusu.

Citit 7166 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.