CINCI GĂLĂȚENI, printre care şi un COPIL, au MURIT în noaptea de REVELION
Foto: Noaptea de Revelion, plină de intervenţii pentru medicii gălăţeni de pe Ambulanţă

CINCI GĂLĂȚENI, printre care şi un COPIL, au MURIT în noaptea de REVELION
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sirenele ambulanţelor de la Galaţi au răsunat încontinuu în noaptea de Revelion pentru că medicii au fost solicitaţi în zeci de misiuni de salvare. Printre cele mai importante cazuri se numără şi cel al unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a făcut stop cardio-respirator, în timp ce sărbătorea trecerea dintre ani, acasă, cu familia. Din păcate, medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Tot de revelion şi-a pierdut viaţa şi un bebeluş de numai două luni, din satul Adam, comuna Drăguşeni. "Zilele trecute, micuţul a fost internat la spitalul din Bârlad cu o boală diareică. Însă acesta a ajuns acasă înainte de sărbători pentru că mama a cerut să fie externat, pe semnătura ei", ne-a spus dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului Judeţean Ambulanţă Galaţi. Ea a vrut să facă sărbătorile acasă cu familia, numai că totul s-a transformat într-o tragedie. Aseară, femeia a sunat disperată la 112 când a văzut că bebeluşul nu mai mişca. Medicii care au preluat cazul au constatat decesul.

Şi gerul a făcut victime la Galaţi. Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Şiviţa, a murit în urma unui stop cardio-respirator şi alte două persoane au fost găsite înghetaţe, sub cerul liber, la mai bine de - 15 grade. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani din Brăhăşeşti şi unul în vârstă de 29 de ani, din municipiu, om al străzii.

Pentru un tânăr de 26 ani, petrecerea de Revelion s-a încheiat la spital, după ce nu a mai ţinut cont câte pahare cu alcool a băut. Medicii au fost chemaţi să-l ia pe acesta chiar din clubul în care petrecea, după ce prietenii săi s-au speriat şi au sunat la 112.

Misiunile salvatorilor nu s-au încheiat nici spre dimineaţă. Ei au intervenit la Schela, unde au găsit doi bătrâni de 80 de ani, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Victimele erau deja în comă, însă medicii au reuşit să-i stabilizeze până au ajuns la Spitalul Judeţean.

Citeşte şi: Ce a adus anul 2014 în sistemul sanitar gălăţean

Citit 5199 ori Ultima modificare Joi, 01 Ianuarie 2015 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.