Solicitarea lui BOLDEA de urgentare a anchetei a fost RESPINSĂ

Solicitarea lui BOLDEA de urgentare a anchetei a fost RESPINSĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au respins ca inadmisibilă acţiunea lui Mihail Boldea prin care acesta a contestat durata unei anchete penale a DIICOT Galaţi, înregistrată acum trei ani şi încă nefinalizată. Decizia Curţii este definitivă.

În 2012, DIICOT Galaţi l-a adus în plan public pe fostul parlamentar de Galaţi, acuzându-l de constituire a unei grupări împreună cu care ar fi dat un tun imobiliar de un million de euro. Din acest caz, procurorii gălăţeni au desprins alte anchete care încă nu sunt finalizate.

Solicitarea ex-deputatului Boldea a fost depusă la Curtea de Apel Iaşi, unde se judecă dosarul instrumentat de procurorii DIICOT Galaţi. El a contestat faptul că o anchetă dintr-un dosar înregistrat în 2012 nu ar fi încă finalizată. Cum cererea nu se referea la acest dosar, ci la o anchetă penală în lucru la DIICOT Galaţi, judecătorii ieşeni au trimis solicitarea lui Boldea la Curtea de Apel Galaţi. Pe 14 ianuarie, magistraţii gălăţeni au respins solicitarea lui Mihail Boldea, trimiţând însă la Curtea Constituţională excepţiile invocate de ex-parlamentar. Astfel, problema lui Boldea va intra şi pe ordinea de zi a celui mai înalt for de judecată.

Citeşte şi: CAUZĂ INEDITĂ/ Mihail Boldea cere în instanţă accelerarea unei anchete

Citit 1097 ori Ultima modificare Duminică, 18 Ianuarie 2015 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.