DONAŢII pentru "Inimă de Copil"/ Şi tu poţi AJUTA copiii cu dizabilităţi

DONAŢII pentru "Inimă de Copil"/ Şi tu poţi AJUTA copiii cu dizabilităţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaţia „Inimă de Copil” din Galaţi s-a înscris în competiţia „Bursa binelui”, organizată de Banca Comercială Română. Reprezentanţii asociaţiei trebuie să strângă cât mai mulţi donatori şi cât mai mulţi bani, pentru susţinerea „Centrului de zi pentru copiii cu dizabilităţi” de la Lieşti. Dacă se clasează pe primele trei locuri, au şansa ca BCR să le dubleze suma adunată.

Centrul de la Lieşti, oază de fericire pentru copiii cu dizabilităţi

Centrul de la Lieşti a luat naştere în 2010, la iniţiativa Mihaelei, o mamă cu doi copii cu dizabilităţi severe, cărora a dorit să le ofere o viaţă mai bună. Zilnic, acolo vin aproximativ 15 copii cu deficienţe fizice, mentale sau asociate. Costul pentru fiecare copil ar fi de 250-300 lei pe lună, iar finanţarea anuală a centrului depinde exclusiv de Fundaţia „Inimă de Copil”.

„Centrul este extrem de important pentru copii. Este locul în care au învăţat să se deschidă şi să treacă de bariera pe care o au din cauza dizabilităţilor. Acolo este a doua lor familie, Mihaela a reuşit să creeze pentru ei un spaţiu extrem de primitor, cald, magic pot să spun. Pentru ei avem nevoie de câţi mai mulţi gălăţeni cu inimă mare, responsabili, care să-şi dorească să doneze. Anul trecut am cumpărat instrumente muzicale pentru meloterapie, anul acesta ne dorim să reuşim să amenajăm acolo o cameră senzorială”, ne-a declarat Anna Burtea, directorul Fundaţiei „Inimă de Copil” Galaţi.

Cum poţi dona

Se poate dona foarte simplu, în numai două minute, dacă ai un card bancar şi intri pe pagina de internet https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Centru-de-zi-pentru-copii-cu-dizabilitati-Liesti?uid=0. Suma direcţionată către „Inimă de copil” poate fi între cinci şi 1.000 de lei. Până acum au fost făcute donaţii în valoare de 2.835 de lei.

Citeşte şi: Directoarea Fundaţiei "Inimă de copil" Galaţi, premiată la Gala "Oameni pentru Oameni"

Citit 2561 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Ianuarie 2015 22:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.