JANDARM gălăţean ÎNJUNGHIAT în timpul misiunii
Foto: Sursa foto: Internet

JANDARM gălăţean ÎNJUNGHIAT în timpul misiunii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un jandarm în vârstă de 40 de ani a fost atacat şi înjunghiat cu un cuţit, în timpul unei misiuni care a avut loc în cartierul Micro 21. Agresiunea s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 3,00. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ), o femeia a sunat la Secţia 3 Poliţie, plângându-se că fiul ei a lovit-o şi a dat-o afară din apartament. Echipajul de jandarmi ajuns la faţa locului a găsit-o pe femeie în faţa blocului.

"Cu acordul acesteia au pătruns în locuinţă, pentru aplanarea conflictului. În momentul în care au intrat în apartament, băiatul femeii l-a lovit pe primul jandarm cu un cuţit în zona omoplatului şi a bărbiei. Atacatorul a fost imobilizat, iar colegul nostru a fost dus la spital cu o ambulanţă. Ancheta a fost continuată de lucrătorii Secţiei 3 Poliţie, sub coordonarea unui procuror”, a precizat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

În puşcărie sau la Psihiatrie

Din spusele unor surse neoficiale, atacatorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, are probleme psihice. Bărbatul este cercetat acum pentru infracţiunea de ultraj. După ce expertiza medicului legist va fi gata, fapta ar putea fiu reîncadrată. În funcţie de rezultatul anchetei, tânărul ar putea fi reţinut sau internat într-un spital de psihiatrie. Jandarmul rănit a fost dus la Spitalul Judeţean. Medicii de aici au descoperit că bărbatul fusese înjunghiat de şase ori. În plus, avea numeroase vânătăi. "Pacientul este supus unei evaluări multidisciplinare, pentru a avea un bilanţ complet al leziunilor”, a explicat dr. Lucia Grigorică, din partea Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Citeşte şi: O gălăţeancă a fost ATACATĂ în plină stradă. Pe ce pusese ochii HOŢUL

Citit 3004 ori Ultima modificare Joi, 22 Ianuarie 2015 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.