Nopți negre prin oraș/ După strângerea luminițelor, parte din ILUMINATUL PUBLIC s-a stins și el (FOTO)
Foto: Foto Mihai Angheluţă

Nopți negre prin oraș/ După strângerea luminițelor, parte din ILUMINATUL PUBLIC s-a stins și el (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De aproape o săptămână, iluminatul public pe mai multe străzi principale ale Galațiului mai este prezent doar pe o singură parte. Este vorba de bulevarde largi, cu două benzi pe sens, unele dintre ele având și scuar pe mijloc, astfel că iluminatul rămas sub tensiune este insuficient pentru mersul în siguranță pe trotuarul opus.

Situația este prezentă pe Brăilei, între Potcoava de Aur și Agenția CFR, dar și de la intersecția cu strada Roșiori până la Păpădie. Pe strada Siderurgiștilor, între Casa Roșie și Inelul de Rocadă, niciun stâlp de iluminat nu mai funcționează, iar pe Gh. Asachi iluminatul este aprins doar pe exteriorul arcului de cerc descris de bulevard. Aceeași situație este prezentă și pe trotuarul dinspre nord al Prelungirii Brăilei, între Gh. Asachi și Inelul de Rocadă, celălalt sens giratoriu, de la supermarket, fiind chiar întunecat complet.

Dacă și pe bulevardele și străzile din zona unde locuiți situația este aceeași, vă așteptăm să o faceți cunoscută prin comentarii asumate sau mesaje pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Astfel, vor putea afla și autoritățile, pentru a lua eventual măsurile necesare. 

 

Citit 2343 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 01:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.