Moartea unei gălăţence VA SALVA PATRU VIEŢI în Italia

Moartea unei gălăţence VA SALVA PATRU VIEŢI în Italia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tânără de 21 de ani, originară din judeţul Galaţi, şi-a pierdut viaţa la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui tragic accident rutier produs în oraşul Asolo. Loredana Gabriela Tiron lucra în Italia de mai mult timp.

"Potrivit presei din Peninsulă, Loredana Gabriela Tiron, în vârstă de 21 de ani, se întorcea acasă de la hotelul unde lucra. Pe drum a fost lovită în plin de o furgonetă la volanul căreia s-ar fi aflat, potrivit jurnaliştilor italieni, un instructor de schi, care imediat după impact a fugit de la locul accidentului. Extrem de grav rănită, Loredana a fost dusă de urgenţă la Spitalul San Martino di Belluno. Loredana Gabriela Tiron era, potrivit relatărilor din presă, cunoscută în mica localitate, unde mai lucrase ca vânzătoare la un magazin alimentar şi la o cafenea”, ne-a scris Petre Cojocaru, un român care lucrează în Italia.

Decizie dificilă pentru părinţi

Loredana a agonizat două zile în spital, iar duminică medicii au anunţat că tânăra este în moarte clinică şi că nu mai au ce să facă pentru a o salva.

În comuna natală, la Drăguşeni, vestea i-a lovit ca un fulger pe toţi cei care o iubeau pe Loredana. „Joi seară a avut loc accidentul şi am aflat de la poliţia din Italia. Am înţeles că a fost lovită pe trotuar. Părinţii ei sunt acolo, pentru a rezolva formalităţile. A fost conectată la aparate pentru că mama ei a fost de acord să-i doneze organele. Vor fi salvate patru vieţi, dar păcat că nu mai trăieşte ea. Nu-l condamn pe şoferul acela, pentru că i se poate întâmpla oricui, dar trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut”, ne-a spus Iordache Chiosac, unchiul Loredanei. „Am văzut-o ultima dată în noiembrie. Vrem să se facă o anchetă, pentru că nu cred că a fost un simplu accident. Ne bucurăm că va trăi prin alte patru persoane. Iubea viaţa şi ne bucurăm că va trăi prin aceştia”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Mariana Palade, mătuşa fetei. Unchiul Loredanei va placa şi el în Italia, pentru a le fi alături părinţilor tinerei. Rudele vor să o aducă acasă pe Loredana, pentru a o înmormânta în localitatea natală.

Între timp, poliţiştii italieni l-au identificat pe cel care a produs accidentul. Acesta este instructor de schi şi le-a spus poliţiştilor că nu îşi aminteşte să fi lovit pe cineva cu maşina. El este cercetat pentru uciderea tinerei românce, dar şi pentru fugă de la locul accidentului.

Citeşte şi: O tânără gălăţeancă a fost ucisă într-un accident rutier în Italia

Citit 3128 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.