O femeie din Cosmeşti şi-a ÎNJUNGHIAT prietenul de BĂUTURĂ

O femeie din Cosmeşti şi-a ÎNJUNGHIAT prietenul de BĂUTURĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie din localitatea Cosmeşti a ajuns în arest preventiv după ce şi-a înjunghiat un consătean. Femeia, Lia Nagâţ, a recunoscut în faţa procurorilor fapta de care este acuzată şi le-a povestit întreaga întâmplare. Astfel, anchetatorii au aflat că Lia şi concubinul ei au petrecut alături de un consătean. Cei trei au consumat mai multe băuturi alcoolice, după care femeia s-a apucat de gătit. Supărată că bărbaţii s-au îmbătat, le-a solicitat să părăsească bucătăria. Concubinul ei, cunoscând faptul că aceasta este violentă, a plecat imediat din cameră. Nu acelaşi lucru a făcut însă şi celălalt bărbat, care, având intenţia de a se apropia de femeie pentru a-i cere explicaţii, a căzut pe podea. Acela a fost momentul în care Lia s-a enervat foarte tare şi, sub pretextul că îl ajută pe bărbat să se ridice, l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie.

Rănit şi băut bine, bărbatul a găsit puterea de a ieşi din cameră pentru a cere ajutorul. A fost văzut de un vecin, care a sunat la 112, pentru a chema o ambulanţă. Din fericire, partea vătămată a fost operată de urgenţă, medicii reuşind să-i salveze viaţa. Raportul medico-legal a arătat că rana i-a pus bărbatului viaţa în pericol.

După ce au audiat martorii şi au făcut cercetări la faţa locului, procurorii gălăţeni au reţinut-o pe Lia Nagâţ pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii au cerut instanţei de judecată arestarea preventivă, cerere care a fost aprobată. Lia Nagâţ nu a avut noroc nici în urma contestaţiei formulate, judecătorii Curţii de Apel Galaţi considerând-o un pericol public.

Citeşte şi: ARESTĂRI în cazul uciderii „Ninei farmacista”! Tanţa şi nea Gherase, acuzaţi oficial de CRIMĂ

Citit 1247 ori Ultima modificare Marți, 27 Ianuarie 2015 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.