UPDATE/ TRAGEDIE la Cosmeşti. FETIŢĂ de un an MISTUITĂ DE FLĂCĂRI (FOTO)
Foto: Foto Teodora Miron

UPDATE/ TRAGEDIE la Cosmeşti. FETIŢĂ de un an MISTUITĂ DE FLĂCĂRI (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE, 17,30/ Tragedie în localitate Cosmeşti. O fetiţă de un an şi trei luni a murit, iar o alta, de trei ani, a fost rănită, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Cele două fetiţe erau singure în casă, pentru că mama lor ieşise să aducă apă pentru a pregăti masa. În cele câteva momente în care femeia a ieşit din casă, camera a fost cuprinsă de flăcări. "Am venit repede şi am încercat să intru să le salvez, dar nu am putut. Flăcările erau foarte mari şi ieşea fum pe geam. Nu am putut să o salvez”, ne-a spus, printre lacrimi, mama fetelor.

În ajutor i-au sărit şi socrii, care se aflau în curte, la animale. "Am văzut-o pe nepoata mea de trei ani că a ieşit afară plângând. Ea a lăsat uşa casei deschisă şi atunci a aruncat-o suflul. Îmi e tare milă. Casa o refac, dar copilul nu-l mai aduce nimeni înapoi”, ne-a mărturisit bunicul fetelor.

La casa incendiată, în care locuia familia Roşu cu cei cinci copii, cu vârste cuprinse între un an şi trei luni şi 11 ani, au ajuns imediat echipajele ISU şi SMURD. În ciuda eforturilor depuse de pompieri, nimeni nu a putut intra în casă pentru o scoate pe micuţa aflată în pătuţ. Fetiţa de trei ani a fost transportată imediat la spitalul din Tecuci, cu arsuri la nivelul capului, ea fiind în afara oricărui pericol. Mezina familiei însă nu a mai putut fi salvată, în ciuda faptului că medicii au încercat să o resusciteze minute în şir.

„Au intervenit trei autospeciale şi un echipaj SMURD. Copilul de trei ani a fost găsit în curtea casei şi transportat imediat la spital. S-au făcut eforturi deosebite pentru a se putea intra în casă, pentru a fi scos şi cel de-al doilea copil, care, din cauza arsurilor, nu a mai putut fi salvat. Cauza probabilă a incendiului este un coş de fum defect şi favorizat de materialele combustibile aflate în imediata apropiere", ne-a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Familia Roşu şi cei patru copii rămaşi în viaţă, dar şi bunicii micuţilor au rămas acum fără acoperiş deasupra capului, fiind nevoiţi să locuiască la rude. Oamenii au mare nevoie de ajutor pentru a-şi amenaja măcar o cameră unde să locuiască, dar şi pentru a-şi înmormânta copilul ucis de flăcări.


UPDATE, ORA 11,00/ Un copil de un an şi cinci luni a fost găsit mort, după ce pompierii au lichidat incendiul.


Incendiu la o casă din localitatea Cosmeşti izbucnit marţi dimineaţă. Un copil de trei ani a fost rănit. Micuţul are arsuri în zona capului şi a fost transportat de urgenţă la spital. Se pare că în casa incendiată ar mai fi o persoană, fiind vorba tot despre un copil. Pompierii sunt acum la faţa locului şi se chinuie să lichideze incendiul.

Vom reveni cu mai multe amănunte.


CITEŞTE ŞI: CAZ ŞOCANT într-o localitate gălăţeană: O femeie şi-a îngropat copilul în grădină

Citit 4956 ori Ultima modificare Marți, 10 Februarie 2015 19:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.