PERICOLE în magazine şi restaurante! Mai multe femei au rămas FĂRĂ PORTOFELE în ultimele zile

PERICOLE în magazine şi restaurante! Mai multe femei au rămas FĂRĂ PORTOFELE în ultimele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi gălăţeni, ambii în vârstă de 30 de ani, sunt principalii suspecţi ai mai multor furturi de portofele comise în ultimele zile pe raza municipiului. Indivizii au fost reţinut în urma cercetărilor efectuate în baza unor reclamaţii venite din partea unor femei, care s-au plâns de faptul că în timp ce se aflau la serviciu sau, după caz, în oraş, au fost jefuite de portmoneurile cu bani şi carduri.

Prima sesizare a venit de la o vânzătoare angajată la un magazin din centrul oraşului, căreia i-a dispărut din poşetă portofelul cu 220 de lei şi carduri. Cea de-a doua reclamaţie a venit o zi mai târziu, de la o altă femeie, jefuită într-un restaurant de portofelul în care avea 620 de lei, cartea de identitate şi mai multe carduri.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 2 i-au reţinut pe cei doi suspecţi, care vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt", a completat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.


CITEŞTE ŞI: Tronsoanele dintre blocuri, ADEVĂRATE CAPCANE, în Micro 39

Citit 2248 ori Ultima modificare Marți, 24 Februarie 2015 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.