Caz ŞOCANT în Micro 38: O gălăţeancă şi-a OMORÂT soţul

Caz ŞOCANT în Micro 38: O gălăţeancă şi-a OMORÂT soţul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bărbatul înjunghiat a murit pe masa de operaţie

Caz şocant într-un bloc din cartierul gălăţean Micro 38. O femeie de 58 de ani şi-a înjunghiat, miercuri seară, soţul. Rănit, bărbatul, Doru Ifrim, în vârstă de 53 de ani, a ieşit din apartament. Puterile l-au lăsat însă chiar în faţa blocului, omul prăbuşindu-se pe trotuar. Câţiva trecători l-au observat şi au cerut imediat ajutorul la pichetului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, aflat în apropiere.

"Echipajul de terapie intensivă aflat la un punct de lucru dintr-un cartier al Galaţiului a fost solicitat de trecători să intervină pentru o victimă înjunghiată, care pierdea sânge. Echipajul a acordat primul ajutor, a chemat şi medicul de la spital. Timp de 20 de minute, l-au stabilizat şi au oprit hemoragia. Apoi l-au transportat la Spitalul Judeţean, unde era aşteptat cu sala de operaţie pregătiră", ne-a explicat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU.

La spital, medicii l-au dus pe Doru Ifrim direct în sala de operaţie. "Pacientul a fost adus cu o stare generală foarte gravă, practic nu mai avea sânge, cu o plagă la nivelul hemitoracelui drept. Era într-un şoc hemoragic sever. S-a intervenit chirurgical de urgenţă, însă viaţa nu i-a mai putut fi salvată, decesul survenind în timpul intervenţiei", ne-a declarat medicul Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Vecinii sunt şocaţi

Frusina şi Doru Ifrim erau cunoscuţi de vecini ca oameni liniştiţi. Tocmai de aceea, vecinii lor sunt şocaţi de cele întâmplate. "Era o familie liniştită. Au şi doi copii, un băiat şi o fată, dar sunt la casele lor. Se mai certau din când în când, ca în orice familie. Eu veneam de la piaţă şi l-am văzut, cobora pe scări. Când a ajuns în dreptul geamului a căzut. Îi curgea sânge, dar nu m-am putut uita, că mi se face rău. Spunea că l-a înjunghiat nevastă-sa. Iniţial am crezut că e o glumă, că s-a zgâriat el. Ea făcuse o depresie. În urmă cu câţiva ani, mama ei s-a spânzurat. Am înţeles că aveau şi vreo patru credite. Probabil din cauza depresiei s-a ajuns la cuţit", ne-a mărturisit Nicuţa Dima, vecina familiei Ifrim.

Problemele financiare sunt contrazise însă de un fost coleg de muncă ai celor doi. "Am lucrat cu ei în Combinat. El era tehnolog, iar ea macaragiţă. Am auzit că ea l-a înjunghiat. Am şi văzut când l-a luat salvarea, era aici lângă bloc. Erau pensionari, aveau cam 3.000 de lei pensie amândoi. Nu ştiu de la ce s-a putut ajunge la aşa ceva", ne-a povestit Ioan Dima, fost coleg de muncă al celor doi.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Frusina Ifrim a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentată în instanţă, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Gălăţeancă judecată pentru tentativă de omor după ce şi-a ÎNJUNGHIAT prietenul de pahar

Citit 5342 ori Ultima modificare Joi, 26 Februarie 2015 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.