Un gălăţean acuză: "Am rămas fără acte la spălătoria auto"
Foto: Portofelul a dispărut din compartimentul cotierei

Un gălăţean acuză: "Am rămas fără acte la spălătoria auto"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Experienţa prin care un gălăţean susţine că a trecut, în urmă cu mai bine de o săptămână, în urma unei vizite la o spălătorie auto din oraş, ridică un semn de întrebare asupra corectitudinii celor în grija cărora ne lăsăm maşinile pentru igienizare.

Bărbatul, care nu doreşte să îi divulgăm identitatea, ne-a spus că a fost la spălătoria cu pricina pentru prima dată în viaţa lui, luni, 16 februarie, puţin înainte de prânz. "Eram în criză de timp şi nu m-am mai dus la spălătoria pe care o frecventam de obicei. Aveam o şedinţă la o instituţie din zonă şi am cerut un spălat interior şi exterior al maşinii, rugându-l pe administrator ca după spălare, în cazul în care nu ajung, să fie scos autoturismul în stradă. I-am înmânat cheile şi am plecat. După circa o oră şi jumătate, m-am întors şi am luat maşina, fără să verific cu atenţie interiorul, mai ales că totul părea în regulă", povesteşte bărbatul.

Abia după două zile, când a avut nevoie de un card bancar pentru a scoate bani, omul şi-a dat seama că portofelul pe care obişnuia să îl ţină în compartimentul de sub cotiera şoferului, nu mai era la locul lui. "Am crezut că l-am lăsat acasă, aşa că nu am intrat imediat la bănuieli. Nu l-am găsit însă nici acasă, iar la scurt timp am descoperit că dintr-un alt compartiment, din plafonul maşinii, dispăruseră ochelarii de soare, ai mei şi ai soţiei. Derulând înapoi firul, mi-am dat seama că nu mai umblasem cu portofelul până să merg la spălătorie, iar cu ochelarii nici atât, aşa că am mers acolo şi am întrebat", susţine gălăţeanul.

Vizualizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere montate în spălătorie şi chestionarea celor două angajate care s-au ocupat de maşină nu au dat niciun rezultat. "Fetele au spus că nu au luat nimic şi camerele nu băteau foarte bine în locul unde era maşina. Nu se vedea nimic relevant. M-am gîndit să fac plângere la poliţie, dar apoi am zis că nu aş rezolva nimic. Acum îmi refac actele, că aveam cartea de identitate, permisul de conducere, nişte carduri şi 50 de euro. Cel mai rău îmi pare că mi-au cotrobăit efectiv în maşină, nu erau lucruri la vedere pe care să le poată lua foarte uşor. Sper să nu mai păţească şi alţii la fel ca mine", conchide gălăţeanul păţit.

Citit 5434 ori Ultima modificare Joi, 26 Februarie 2015 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.