Încă un proxenet arestat/ Militar acuzat că racola minore pentru prostituţie
Foto: Foto Teodora Miron

Încă un proxenet arestat/ Militar acuzat că racola minore pentru prostituţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au continuat cercetările în dosarul în care şase persoane au fost arestate la începutul lunii februarie sub acuzaţia de trafic de persoane şi trafic de minori. Membrii grupării au fost acuzaţi că racolau fete şi le obligau să practice prostituţia în saloane de masaj din Galaţi şi Sibiu.

Astfel, anchetatorii au descoperit că din grupul infracţional făcea parte şi Florian Mihăilă, de profesie militar, având gradul de căpitan, din Sibiu. Angajatul MAPN a fost reţinut pentru 24 de ore, în cursul zilei de luni, 2 martie.

Oamenii legii susţin că „în cursul lunii noiembrie 2014, suspectul Mihăilă Florian a aderat la un grup infracţional organizat, anterior constituit de către inculpaţii Bunduc Ionelia Livia, Bunduc Anamaria şi Duca Laurenţiu şi, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a recrutat mai multe persoane de sex feminin, inclusiv minore, în scopul practicării prostituţiei, în diverse locaţii de pe raza municipiului Sibiu”, se arată într-un comunicat al DIICOT Galaţi.

Se pare că iniţial fetele erau racolate din Galaţi, ulterior căzând pradă grupării infracţionale şi fete din Sibiu.

Florian Mihăilă a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere acceptată de judecători.

În acest caz, suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Operaţiuni Speciale Galaţi.


CITEŞTE ŞI: O infracţiune în fiecare noapte pe străzile Galaţiului! Cine ne apără după lăsarea întunericului?

Citit 4298 ori Ultima modificare Marți, 03 Martie 2015 23:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.