METODĂ din ce în ce mai folosită de CONTRABANDIŞTII ce vor să treacă ŢIGĂRI peste graniţă

METODĂ din ce în ce mai folosită de CONTRABANDIŞTII ce vor să treacă ŢIGĂRI peste graniţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cetăţeanul bulgar Valeriy B.P., în vârstă de 34 de ani, a vrut să ajungă în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier. Bărbatul conducea un autoturism marca Mercedes, care a fost supus unui control amănunţit. Poliţiştii au decis efectuarea controlului, după ce au observat că şoferul este foarte agitat.

În urma verificărilor, echipa comună, formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră, a descoperit - ascunse pe corpul persoanei, precum şi în bordul autoturismului şi în diverse cutii şi recipiente din autoturism - 2.120 de ţigarete (106 pachete) de diferite mărci. Ţigările au fost confiscate, iar bulgarul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere Galaţi-rutier au oprit pentru control şi un autoturism marca Opel, în care era, ca pasageră, românca A. M. în vârstă de 54 de ani. În urma controlului, echipa a descoperit, şi de această dată - ascunse pe corpul femeii, precum şi în căptuşeala hainei şi în bagajele personale - 4.000 de ţigarete (200 de pachete) marca Ashima, de provenienţă Duty Free. Ţigaretele au fost confiscate, iar femeia a fost amendată cu 5.000 de lei.


CITEŞTE ŞI: Poetă BĂTUTĂ la propria lansare de un alt scriitor. S-a întâmplat în Galaţi!

Citit 1722 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2015 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.