ÎNGRIJORĂTOR! Alţi trei tineri depistaţi drogaţi cu etnobotanice (VIDEO)

ÎNGRIJORĂTOR! Alţi trei tineri depistaţi drogaţi cu etnobotanice (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În numai două luni, s-au înregistrat mai multe cazuri decât pe tot parcursul anului trecut


Trei persoane aflate într-o scară a unui bloc de pe strada Albatros le-au atras atenţia poliţiştilor locali în momentul în care au încercat să se ascundă. Oamenii legii i-au reţinut pe cei trei şi i-au identificat ca fiind gălăţenii T. C., de 22 de ani, P. M. A., de 17 ani, şi P. C., de 25 de ani.

"S-a efectuat controlul corporal sumar, iar asupra numitului T. C. s-a găsit o ţigară confecţionată manual cu produse etnobotanice, în timp ce la P. C. a fost depistat un pliculeţ cu material vegetal", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Tinerii au recunoscut că aveau asupra lor etnobotanice şi că nu cumpăraseră aşa ceva pentru prima dată. Unul din tineri le-a spus oamenilor legii că a cumpărat ţigara cu 10 lei şi că intenţiona să o fumeze împreună cu prietenii săi.

"Unul dintre tineri era agitat, chiar violent, semn clar că deja consumase etnobotanice", ne-a explicat un poliţişti local din cadrul grupei de intervenţie rapidă.

Cei trei tineri au ajuns la Secţia 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Din păcate, astfel de cazuri sunt din ce în ce mai dese. "Până în prezent au fost depistate 14 persoane care deţineau asupra lor asemenea produse, tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani. Toate aceste cazuri s-au înregistrat de la începutul anului 2015, în condiţiile în care în 2014, pe tot parcursul anului, au fost constatate doar 11 asemenea fapte”, a conchis Aurelia Matei.


CITEŞTE ŞI: Tânăr prins cu etnobotanice în buzunar pe o stradă din Galaţi

Citit 3824 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2015 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.