MAŞINA unui contrabandist A LUAT FOC în mers

MAŞINA unui contrabandist A LUAT FOC în mers
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un incendiu izbucnit de la compartimentul motor al unui autoturism marca Mazda s-a finalizat cu un dosar penal de contrabandă. Incendiul a fost anunţat, marţi dimineaţă, la ora 6,40 şi localizat pe Drumul European 581, în apropierea localităţii Cosmeşti. "Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu izbucnit la o maşină. Incendiul a fost lichidat la ora 7,10 şi a fost provocat de un scurtcircuit la compartimentul motor", ne-a declarat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Autoturismul a fost distrus în totalitate. Se pare că în maşina respectivă erau ascunse mai multe pachete de ţigări de contrabandă. Acesta a fost principalul motiv pentru care la faţa locului a fost chemat şi un echipaj de poliţie, care a deschis o anchetă. "În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru contrabandă", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Astfel, proprietarul autoturismului a rămas şi fără maşină, dar şi fără marfa care urma să-i aducă profit, alegându-se, în schimb, cu dosar penal.

Citeşte şi: Maşină INCENDIATĂ într-un cartier din Galaţi

Citit 2741 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Martie 2015 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.