Încă o VICTIMĂ pe strada OŢELARILOR/ Femeie LOVITĂ ÎN PLIN pe trecerea de pietoni (FOTO&VIDEO)
Foto: Foto Mihai Angheluţă

Încă o VICTIMĂ pe strada OŢELARILOR/ Femeie LOVITĂ ÎN PLIN pe trecerea de pietoni (FOTO&VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17,50, când încerca să traverseze regulamentar. Un autoturism de teren a încercat s-o evite, acroşând şi parapetul staţie de tramvai şi răsucindu-se apoi cu aproape 180 de grade.

Femeia a fost preluată, conştientă, de o ambulanţă, fiind stabilizată la faţa locului aproape un sfert de oră şi apoi transportată la Spitalul Judeţean, la Unitatea de Primiri Urgenţe. Şoferul a fost testat cu etilotestul după care a plecat însoţit de poliţişti, în maşina acestora.

Accidentul s-a petrecut, conform unor martori oculari, în momentul în care femeia a vrut să traverseze către tramvaiul oprit în staţie. Şoferul maşinii de teren, care venea dinspre strada Stadionului către intersecţia cu bulevardul Galaţi, a văzut în ultimul moment că cineva se angajează în traversare, pe trecerea de pietoni. În mod curent, deşi în zonă sunt amplasate indicatoare "Oprirea interzisă", banda 1 este plină de maşini parcate.

Pentru a evita accidentul, Opelul Frontera a frânat brusc. Femeia a fost aruncată în maşinile parcate iar autovehiculul 4x4 s-a izbit de parapet, a rupt capătul acestuia şi s-a răsucit cu aproape 180 de grade ajungând invers direcţiei iniţiale de mers, pe linia de tramvai. Deşi caroseria nu a fost avariată puternic în urma impactului cu barele parapetului, pe cealaltă parte, dreaptă, autoturismul avea pneul din faţă ieşit de pe jantă, atestând un derapaj violent, mai mult pe două roţi.

Din frânturile discuţiilor dintre şoferul în vârstă de aproximativ 45 de ani şi poliţişti, dar şi din spusele unor martori oculari, a reieşit că, pe lângă intenţia, reflexă, a şoferului de a vira stânga, pentru a evita impactul cu femeia, şi maşina a avut o frânare violentă pe spate, intrând în derapaj.

La faţa locului au sosit iniţial două echipaje de poliţie. Membrii acestora nu au comunicat vreun rezultat al etilotestului. Şoferul Opelului a fost preluat de un echipaj al poliţiei rutiere sosit ulterior şi a părăsit locul accidentului la scurt timp după ce ambulanţa cu victima a pornit către spital. În urma lor, echipajul sosit iniţial la faţa locului a efectuat măsurătorile specifice.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea ne vor fi comunicate de purtătorii de cuvânt ai poliţiei rutiere şi serviciului de ambulanţă.

UPDATE, duminică, 29 martie: Femeia lovită sâmbătă, 28 martie, pe trecerea de pietoni A MURIT în spital. DETALII AICI -->> http://www.viata-libera.ro/societate/65281-femeia-lovita-sambata-pe-trecerea-de-pietoni-a-murit-in-spital


CITEŞTE ŞI: Un tir s-a răsturnat în Galați/ Șoferul, grăbit și imprudent, a fost transportat la spital

Citit 7747 ori Ultima modificare Duminică, 29 Martie 2015 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.