Situaţia APEI RECI în Galaţi: Apă Canal a găsit două asociaţii REBRANŞATE FRAUDULOS

Situaţia APEI RECI în Galaţi: Apă Canal a găsit două asociaţii REBRANŞATE FRAUDULOS
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două asociaţii de proprietari din Galaţi au fost surprinse de către Apă Canal, potrivit informaţiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al societăţii, Cornelia Arnăutu, că s-au rebranşat în mod fraudulos. Este vorba de asociaţiile de proprietari 371 şi 269.

„Ele figurau la noi ca având sistată furnizarea cu apă potabilă, în schimb am descoperit că ei se rebranşaseră. Ca urmare, am mers să debranşăm din nou. În rest, noi nu am mai sistat furnizarea cu apă potabilă la nicio asociaţie, dimpotrivă continuăm rebranşările”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Apă Canal. Totodată, aceasta a mai spus că s-a reluat şi furnizarea serviciului de apă şi canalizare către Apaterm S.A. şi, implicit, către punctele termice, ca urmare a plăţilor efectuate de către lichidatorul societăţii, Insol SPRL.

„Lichidatorul a plătit anticipat producţia, chiar dacă nu foloseşte acum la nimic, având în vedere că nu este furnizat agent termic”, a mai spus purtătorul de cuvânt al societăţii Apă Canal, Cornelia Arnăutu.


Primarul Galaţiului, Marius Stan, nu a avut succes la Bucureşti: „Ministerul Energiei a REFUZAT REPORNIREA CET”

Citit 4333 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Aprilie 2015 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.