UPDATE/ DOI BĂTRÂNI din judeţul Galaţi, BĂTUŢI şi TÂLHĂRIŢI în propria casă

UPDATE/ DOI BĂTRÂNI din judeţul Galaţi, BĂTUŢI şi TÂLHĂRIŢI în propria casă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ Cazul a fost preluat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, care a găsit şi vinovatul. „Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că în cursul dimineţii de 04 aprilie a.c., în jurul orei 5,45, o persoană  necunoscută ar fi pătruns în locuinţa şi ar fi forţat uşa de acces de la cameră în care dormeau victimele. Nereuşind să pătrundă în camera victimelor acesta ar fi spart geamul uşii şi i-ar fi lovit pe cei doi cu o ţeavă metalică. Constrâns de actele de violenţă, bărbatul i-a dat agresorului suma de 300 de lei, după care acesta a părăsit locuinţa.”, ne-a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Se pare că agresorul este un bărbat de 27 de ani, din aceeaşi comună. „Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, iar tânărul fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în pe Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a mai spus Bogdan Cojocaru, IPJ Galaţi.


 

Serviciul de urgenţă 112 a fost apelat sâmbătă dimineaţă, 4 aprilie, de un bărbat din comuna Vlădeşti, care şi-a găsit bunicii plini de sânge, în propria casă. Din primele relatări ale victimelor, se pare că aceştia au fost tâlhăriţi.

„Am fost solicitaţi să intervenim cu o ambulanţă în comuna Vlădeşti, judeţul Galaţi. Victimele, o femeie în vârstă de 75 de ani şi un bărbat în vârstă de 80 de ani, au fost găsite în casă, pline de sânge şi urme de violenţă. Din primele constatări ale medicilor de pe ambulanţă, aceştia au suferit mai multe fracturi şi traumatisme craniene. Acum, starea lor este stabilă.”, ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Cazul va fi, cel mai probabil, preluat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi. 


Citeşte şi: ACCIDENT RUTIER în apropiere de zona Elice (FOTO)

Citit 2769 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2015 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.