Peste 4.000 de CÂŞTIGĂTORI la LOTERIA BONURILOR FISCALE! Câţi dintre ei sunt din GALAŢI

Peste 4.000 de CÂŞTIGĂTORI la LOTERIA BONURILOR FISCALE! Câţi dintre ei sunt din GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit Agenției Naționale de Administrare Fiscală, până miercuri dimineață 4.200 de români au câștigat la Loteria Bonurilor Fiscale. Astfel, până acum fiecărui câștigător i-ar putea reveni câte 197 de lei după impozitarea sumei. Este vorba doar despre cei care s-au prezentat până acum la sediile ANAF din țară.

De altfel, sediile judeţele ale Fiscului sunt asaltate de zeci de oameni veniţi să depună bonurile şi cererile prin care solicită o parte din premiul de un milion de lei. Asta după ce deja sute de oameni au fost înregistraţi în evidenţele ANAF. Mai mult, pe Internet au apărut anunţuri cu bonuri câştigătoare scoase la licitaţie.

La unităţile teritoriale ale Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, ce acoperă judeţele din Regiunea Sud-Est, s-au prezentat, până miercuri, nu mai puţin de 568 de persoane pentru a-şi revendica premiile câştigate în urma primei ediţii a Loteriei Bonurilor Fiscale. Vă reamintim că bonurile fiscale ce au ieşit câştigătoare sunt cele cu o valoare cuprinsă între 6 şi 6,99 lei, emise în data de 7 februarie.

Dacă ar fi să se facă un top al norocoşilor la nivelul Regiunii Sud-Est, Galaţiul ar fi de departe în frunte, cu nu mai puţin de 209 persoane care s-au prezentat la Finanţe cu un bon fiscal câştigător. Pe locurile următoare se plasează judeţul Constanţa, cu 124 de câştigători şi judeţul Buzău, cu 85 de câştigători. Nici celelalte judeţe nu duc lipsă de persoane care s-au prezentat cu bonurile norocoase. În Vrancea s-au depus 60 de cereri de revendicare a premiilor, în Brăila au fost 62 de revendicări, iar în Tulcea au fost 28 de cereri.

Numărul potenţialilor câştigători la nivelul DGRFP Galaţi s-ar putea însă să crească în zilele următoare, dat fiind faptul că posesorii bonurilor fiscale norocoase au ladispoziţie 30 de zile pentru a depune cererile de revendicare a premiilor. Numărul exact al câştigătorilor se va afla însă abia după ce inspectorii fiscali vor verifica valabilitate bonurilor fiscale.

 

Citit 2300 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2015 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.