Peste 150 de gălăţeni au participat la crosul umanitar pentru micuţa Evelina
Foto: Foto: Iasmina Stoianovici

Peste 150 de gălăţeni au participat la crosul umanitar pentru micuţa Evelina
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De la copii până la vârstnici, peste 150 de gălăţeni pasionaţi de mişcare în aer liber s-au reunit duminică dimineaţă în Grădina Publică pentru a participa la un cros caritabil, organizat de Cristi Onofrei. Acţiunea face parte dintr-o serie de acte umanitare în vederea strângerii de fonduri pentru micuţa Evelina Ştefania, în vârsta de doar nouă luni, care suferă de fibroză chistică, o boală foarte rară, considerată până în prezent incurabilă.

„Ne bucurăm că vremea a ţinut cu noi. Eram foarte îngrijoraţi şi ne temeam să nu plouă. Suntem încântaţi că am avut ocazia să organizăm acest eveniment. Fetiţa cea mare de trei ani ne face să zâmbim zilnic, să gândim pozitiv şi să avem încredere că Dumnezeu ne va ajuta”, a declarat emoţionată Raluca Dicu, mama Evelinei.

„A fost încă un eveniment reuşit. Scopul nostru principal a fost strângerea de fonduri pentru micuţa Evelina, dar şi promovarea sportului pentru un stil de viaţă sănătos”, ne-a declarat Cristi Onofrei, iniţiatorul crosului caritabil. În urma acţiunii „Alergăm pentru Evelina” s-au strâns 11.400 de lei.

Cei care vor să o ajute în continuare pe Evelina o pot face donând „2 la sută din impozit” în contul bancar: CONT IBAN RON: RO68 BTRL RONC RT02 8615 2701 sau CONT IBAN EUR:RO BTRL EURC RT02 8615 2701.

Citit 1596 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2015 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.