BURSA generală a LOCURILOR DE MUNCĂ are loc săptămâna aceasta. Peste 1.300 de posturi pentru şomerii gălăţeni
Foto: Foto arhivă, "Viaţa liberă"

BURSA generală a LOCURILOR DE MUNCĂ are loc săptămâna aceasta. Peste 1.300 de posturi pentru şomerii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru Bursa generală a locurilor de muncă, care se va desfăşura în Galaţi şi Tecuci săptămâna aceasta, şomerii au la dispoziţie, deocamdată, peste 1.300 de locuri de muncă.

Până marţi, 21 aprilie, reprezentanţii AJOFM au trimis 720 de invitaţii către agenţii economici, dintre care doar 44 au fost confirmate. În total, sunt oferite 1.067 de posturi, dintre care 960 sunt pentru persoane cu studii medii şi 107 pentru cei care au studii superioare. Joburile scoase la bătaie pentru şomerii din Galaţi sunt: confecţioner articole textile, agent securitate şi intervenţie, sudor, muncitor necalificat, lăcătuş construcţii metalice şi navale, lăcătuş mecanic, tubulator naval, operator introducere validare date, inginer (diferite specializări), consultant financiar, instalator, tinichigiu auto, mecanic auto, agent vânzări.

"La Tecuci au fost contactaţi 60 de agenţi economici, dintre care 23 şi-au anunţat participarea, cu o ofertă de 285 de locuri de muncă. Pentru 264 dintre aceste locuri de muncă se solicită persoane cu studii medii, iar pentru 21 de locuri de muncă este nevoie de studii superioare", spune Cezar Năstase, director executiv AJOFM Galaţi. Cele mai multe posturi sunt pentru următoarele meserii: mecanic utilaj, instalator, muncitor necalificat, sudor, inginer, agent vânzări, electrician şi şofer.

Bursa generală a locurilor de muncă 2015 are loc vineri, 24 aprilie, şi va începe la ora 9,00. În Galaţi, evenimentul va avea loc în holul Universităţii "Dunărea de Jos", iar în Tecuci - la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie (str. 1 Decembrie 1918, nr. 107).


DONEAZĂ doi la sută din IMPOZIT pentru COPIII din Valea oraşului

Citit 2700 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.