CU MAŞINA ÎN SERVICE din cauza CRATERELOR DIN ASFALT. Gălăţenii RECLAMĂ starea dezastruoasă a drumurilor
Foto: Foto arhivă: Bogdan Codrescu

CU MAŞINA ÎN SERVICE din cauza CRATERELOR DIN ASFALT. Gălăţenii RECLAMĂ starea dezastruoasă a drumurilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din cauza stării jalnice a DN 25, care leagă Galaţiul de Tecuci, dar şi a unui drum judeţean dintre Tecuci şi Nicoreşti, o gălăţeancă a ajuns cu maşina direct în service.

Cel puţin asta ne-a comunicat o cititoare, extrem de nemulţumită de cum se circulă pe drumurile publice din judeţul Galaţi. "Mi-am distrus toate circuitele maşinii. Chiar a trebuit să mă opresc pentru că am simţit miros de cablu şi fum. Credeţi-mă că am o maşină rezistentă, dar cât să reziste pe astfel de drumuri? Am mers direct în service. Este bătaie de joc, lipsă de respect pentru noi, cetăţenii de rând”, ne-a spus Sonia Atomei.

Primarul comunei Nicoreşti, Ionel Boghici, ne-a confirmat că DJ 252, care se află în administrarea Consiliului Judeţului (CJ), reprezintă un real pericol pentru şoferi şi că a semnalat aceste probleme conducerii CJ. "Mi s-a spus că se vor face plombări, dar, din punctul meu de vedere, ar trebui strat de uzură. Cheltuim banii pe plombări, iar după ce trece iarna se degradează din nou", ne-a spus edilul.

Costel Fotea, county managerul CJ, a dat asigurări că pe DJ 252 se va interveni pentru reparaţii, prin plombare, iar pe o distanţă de patru kilometri va fi turnat covor asfaltic.


CITEŞTE ŞI: TAXA AUTO va fi din nou „revăzută şi adăugită”

Citit 2373 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 20:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.