Bursa LOCURILOR DE MUNCĂ pentru tineri, joi şi vineri, la Universitate

Bursa LOCURILOR DE MUNCĂ pentru tineri, joi şi vineri, la Universitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe lângă Bursa generală a locurilor de muncă 2015, la Universitatea „Dunărea de Jos” va avea loc astăzi şi mâine, între orele 10,00 şi 16,00, Târgul locurilor de muncă pentru tineri, organizat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), în colaborare cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi.

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, care nu au absolvit bacalaureatul, care sunt în căutarea unui loc de muncă şi care au beneficiat de măsuri integrate de ocupare în cadrul Centrului de Garanţie pentru Tineri Galaţi, au astfel şansa să-şi găsească un loc de muncă. Evenimentul face parte din proiectului cu finanţare europeană „Garanţii pentru TINEri!”.

Tinerii absolvenţi, cu diplomă sau fără, vor găsi la târg oferte de la aproximativ 45 de angajatori, pentru următoarele posturi: croitori şi confecţioneri, patiseri, cameriste, recepţioneri, dulgheri, sudori, zugravi, zidari, brutari, barmani, ospătari, pizzari, agenţi de securitate, agenţi de turism, operatori introducere date, programatori IT, operatori call center italiană, mecanici, alpinişti utilitari, ingineri auto.

În plus, în fiecare zi, de la ora 10,00, în sala Senatului Universităţii, vor fi organizate seminarii pentru cei care vor să plece la muncă în străinătate. Cei prezenţi vor putea afla ce oportunităţi de angajare au şi cum pot lucra cu forme legale peste hotare.

CITEŞTE ŞI: BURSA generală a LOCURILOR DE MUNCĂ are loc săptămâna aceasta. Peste 1.300 de posturi pentru şomerii gălăţeni

Citit 2095 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Aprilie 2015 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.