Încăierare SÂNGEROASĂ între două grupuri. Un TÂNĂR este la un pas de MOARTE

Încăierare SÂNGEROASĂ între două grupuri. Un TÂNĂR este la un pas de MOARTE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 32 de ani se zbate între viaţă şi moarte, în urma unei altercaţii la care au participat nu mai puţin de zece persoane. S-a întâmplat zilele trecute, la Iveşti, între două grupuri de localnici, între care, se pare, existau conflicte mai vechi. Totul ar fi fost favorizat de consumul de alcool, şi ar fi început, se pare, chiar din cauza victimei, Acesta, cu încă doi tineri, se întorcea de la cimitirul din comună şi trecând prin faţa porţii casei unor indivizi cu care nu era în relaţii prea bune, a aruncat cu o piatră în curte. Bolovanul ar fi nimerit fix în laptopul la care gazda şi încă trei amici ascultau muzică, iar asta a dat naştere unei bătăi generale. Cei patru tineri din curte au ieşit furioşi în stradă, iar cei trei „inamici”, sprijiniţi de alţi trei, s-au luat la bătaie, cu tot ce le-a picat în mână.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru trei persoane, rănite într-un conflict. Unul dintre ei, în vârstă de 32 de ani, avea un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragie cerebrală. Pacientul se afla în comă, a fost intubat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Ceilalţi doi, un tânăr de 22 şi un altul de 39 de ani, au fost transportaţi al spitalul din Tecuci”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi. "Beligeranţii" care au scăpat teferi din bătaie au ajuns la audieri.

"Potrivit certificatului medico-legal, a reieşit că bărbatului de 32 de ani i-a fost pusă viaţa în pericol. S-a stabilit că în conflict au fost implicate zece persoane, iar pentru şapte dintre ei a fost dispusă măsura controlului judiciar. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru tulburarea liniştii publice, distrugere şi lovire", a precizat Emanuel Rizea, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti. Procurorii vor continua cercetările pentru tentativă de omor, ceea ce va implica declinarea dosarului către Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citit 4184 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Aprilie 2015 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.