S-a împrumutat la Amanet Romero şi a câştigat o maşină în valoare de 7000 euro!

S-a împrumutat la Amanet Romero şi a câştigat o maşină în valoare de 7000 euro!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Amanet Romero a fericit o gălăţeancă cu un cadou nespus de frumos! Pe 31 Martie 2015, la Teatrul Muzical Nae Leonard a avut loc marea extragere a tombolei Avantaj Plus, în cadrul căreia Mirela Florea a câştigat o Dacia Logan în valoare de 7000 euro.

Vestea câştigării marelui premiu a găsit-o pe tânăra de 26 de ani departe de casă, unde se afla la muncă pentru a-şi putea întreţine familia. Iată care a fost reacţia: „Iniţial am crezut că este o glumă. Nu mă aşteptam să împrumut bani şi să câştig o maşină.”

Cum pot câştiga gălăţenii următoarea maşină?

La tombola Avantaj Plus poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de la Amanet Romero. La fiecare achitare sau prelungire de contract se oferă un bileţel de tombolă, iar, din 3 în 3 luni, prin tragere la sorţi se câştigă o maşină Dacia Logan. Următoarea extragere va avea loc pe 30 Iunie 2015. Mai multe detalii puteţi cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook Romero.Galaţi.

De ce să alegi un împrumut de la Amanet Romero?

De fiecare dată când în viaţa se întâmplă să ai nevoie de bani, Amanet Romero îţi oferă soluţia. Poţi împrumuta orice sumă de bani, cu un comision foarte bun, doar cu buletinul şi o garanţie în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul în care doreşti să prelungeşti perioada contractuală este de ajuns să faci o vizită în oricare din cele 18 puncte de lucru Romero. De asemenea, poţi restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcţie de numărul de zile. În plus, vei beneficia de card de reducere, care îţi garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar şi 5% reducere la achiziţionarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

Alte servicii pe care vi le oferă firma Romero sunt: schimb valutar, transfer bani oriunde în ţară sau străinătate şi plăţi facturi de utilităţi.

(P)

Citit 8274 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 09:12